Gezichtsvermogen corrigeren

Gezichtsvermogen corrigeren is een lichaamsproces van Access Consiousness waarmee je je zicht op een natuurlijke manier kunt corrigeren.

Wilt u een beter gezichtsvermogen, maar wilt u geen bril, contactlenzen of corrigerende operaties? Kijkt u consequent naar kleine lettertjes en afbeeldingen op computerschermen mobiele telefoons of andere apparaten die vermoeiende en pijnlijke/vermoede ogen en/of hoofdpijn veroorzaken? Heb je een soort van trauma aan de ogen meegemaakt?

Dit natuurlijke zicht corrigerende proces kan helpen oogproblemen, trauma’s en symptomen van allerlei aard om te keren, ongeacht of ze al dan niet leeftijdgerelateerd zijn. Het is een hands-on lichaamsproces dat visie verjongt en het werkt ook op sinusproblemen! Gary Douglas, de oprichter van Access Consiousness, vond dat hij zijn bril niet nodig meer had nadat hij het 3 keer een behandeling had gekregen.

Dit proces activeert niet alleen helende energieën in je ogen, maar het verwijdert ook de overtuigingen die je hebt over ouder worden en visie en het schrapt je oordelen over veroudering over wat wel of niet kan veranderen met je ogen en visie.

Het proces richt zich op uw fysieke visie en maakt het u mogelijk om 15 krachtige energieën te activeren die speciaal zijn ontworpen om je te ontdoen van de patronen die voor minder dan perfect zicht zorgen en die de ogen helen, kalmeren en laten rusten.

Alsof dat niet verbazingwekkend genoeg is, kan dit proces zelfs op een dieper niveau werken, waardoor je je waarneming, bewustzijn en omgekeerde problemen kunt vergroten die zichtbaar of onzichtbaar zijn en die je leven, je lichten en je realiteit hebben beperkt.

Welke verandering wil je ZIEN?

 

Jouw investering? € 60,– per behandeling.

Geïnteresseerd? Stuur een mailtje naar info@totalhealth-support.nl en Trees neemt zo snel mogelijk contact op.