Touch of Matrix

Afbeeldingsresultaat voor logo touch of matrix

 

Touch of Matrix is een bewustzijnsmethode en behandelt alle lagen van de mens: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Deze methode zet letterlijk en figuurlijk alles in beweging.

Visie: Wij maken allemaal gebeurtenissen mee in ons leven, mooie en minder mooie.

De vraag is: wat doen wij ermee? Velen zullen zeggen “Ach het heeft een plekje gekregen”

Als wij de computer als metafoor voor de mens gebruiken dan zou dat betekenen dat je die gebeurtenissen als een programma op je harde schijf zet. Eerst is dat geen probleem, je harde schijf kan dat nog wel aan. Maar wat als je dat met alle gebeurtenissen in je leven doet? Dan raakt je harde schijf vol en ga je steeds minder functioneren. Je wordt langzamer en de verbinding met het internet raakt verstoord. Je raakt overvol met angsten, zorgen en klachten.

Wat doe je dan? Je zoekt hulp. Misschien heb je eerst in de reguliere geneeskunde de oplossing gezocht, maar gaf dit niet het gewenste resultaat. Immers, met medicatie onderdrukken is symptoombestrijding en pakt niet de oorzaak van de klacht aan.  Wanneer je psychologische hulp krijgt lijkt dat op het sorteren van het bureaublad van je computer, je harde schijf blijft echter net zo vol. Zo kan het een langdurig proces worden. Het verstand zit in de weg, er wordt zelfs gezegd dat het tussen je oren zit. Het verstand is dan één van de grootste blokkades.

Hoe werkt Touch of Matrix en wat kan het voor jou betekenen?

Touch of Matrix zorgt ervoor dat je een goede verbinding krijgt met je harde schijf.

Wij noemen dat je Ware ik. Hierdoor wordt je denken uitgeschakeld en zal je de Leegte ervaren die erg belangrijk is bij deze methode.

Door een goede verbinding gaat jouw (laten wij zeggen) besturingssysteem helemaal vanzelf aan het werk, je hoeft er niets voor te doen. Het bijzondere is dat we de oorzaak van de klacht niet hoeven te weten! In zeer korte tijd zijn blokkades of oude thema’s eenvoudig te verwijderen van je harde schijf. Daardoor kom je steeds beter in balans zowel fysiek, emotioneel als mentaal. Je bent beter in staat je unieke talent te ontdekken en daarnaar te leven.

Geloof je het niet? Je hoeft het ook niet te geloven. Het enige wat je hoeft te doen is je open te stellen en het te laten gebeuren. Wanneer je verstand buitenspel wordt gezet, zal je verrast zijn wat jou systeem allemaal kan.

 

Jouw investering? € 75,– per behandeling.

Geïnteresseerd? Stuur dan een mailtje naar info@totalhealth-support.nl dan neemt Ancell zo snel mogelijk contact op.